Zij genieten van een lange carrière bij Alertis

Zij genieten van een lange carrière bij Alertis

Waarom van job veranderen als je op je plek zit? Martine en Frank kunnen erover meespreken. Ze werken allebei al meer dan 30 jaar bij Alertis en vertellen hoe het is om werkzaam te zijn in dit groeiende bedrijf: “We leren hier allemaal van elkaar.”

Martine, Coach Procurement & Supply Chain en kwaliteitsverantwoordelijke, in dienst sinds 1990

“31 jaar geleden startte ik bij Alertis (toen nog Ardovlam) als allereerste medewerker. Ik was nog heel jong en had amper werkervaring, maar ik ben toch mee in het avontuur gestapt. Mijn takenpakket was gevarieerd, het omvatte alles op vlak van administratie en logistiek. 

Door de jaren heen ben ik natuurlijk meegegroeid met het bedrijf. Ik ben heel leergierig en ga geen uitdagingen uit de weg. Daardoor heb ik dan ook verschillende functies bekleed tijdens mijn carrière bij Alertis. Vandaag ben ik zowel Coach Procurement & Supply Chain als kwaliteitsverantwoordelijke.

Naast dat ik mijn job graag doe, is de sfeer op de werkvloer een groot pluspunt. Ons team is een mix van verschillende leeftijden en dat zorgt voor een fijne wisselwerking. Ik zie jongere collega’s groeien in hun job, daar geniet ik echt van. Bovendien leren we allemaal van elkaar, elke dag!”

Frank, Digital Officer, in dienst sinds 1991

“In 1991 ben ik aan de slag gegaan als tweede technieker bij Alertis. Door de jaren heen heb ik een aantal functies gehad: Ik ben verantwoordelijk geweest voor een product segment, heb deel uitgemaakt van de helpdesk en ik ben teamcoach geweest voor een 30-tal techniekers. Op dit moment ben ik al 9 jaar verantwoordelijk voor alle IT binnen Alertis. Ik ben vrij ambitieus en heb altijd laten blijken dat ik openstond voor nieuwe uitdagingen en veranderingen.

Dankzij mijn functie kom ik met iedereen binnen het bedrijf in contact, zowel met de techniekers als met de administratieve medewerkers. Ik doe mijn job hier bij Alertis graag omdat ik mag programmeren én alles van Office 365 mag beheren. In andere bedrijven duwen ze je vaak in hokjes en krijg je specifiekere verantwoordelijkheden. Bij Alertis heb ik de verantwoordelijkheid over verschillende zaken en dat maakt de job zo boeiend!”

Ben jij ook klaar voor een carrière bij Alertis? Bekijk onze vacatures hier.

Meer artikels

Zij Genieten Van Een Lange Carriere Bij Alertis - Artikel - Alertis

Camerabewaking van Avigilon - totaalintegratie van uw beveiligingssysteem

Dankzij het Avigilon camerasysteem en zijn geïntegreerde AI oplossingen zijn realtime en...
Zij Genieten Van Een Lange Carriere Bij Alertis - Artikel - Alertis

Nieuwe brandnormen S21-100-1

In 2021 verscheen de nieuwe versie van de brandnorm S21-100-1, die geldt sinds 13 augustus...
Zij Genieten Van Een Lange Carriere Bij Alertis - Artikel - Alertis

5 tips om brand te voorkomen

Alertis is een van de marktleiders op vlak van branddetectie in België. We installeerden al...
Zij Genieten Van Een Lange Carriere Bij Alertis - Artikel - Alertis

De IT-ambities van ons Safeteam

Bij Alertis moedigen we ons Safeteam altijd aan om te blijven leren. Heel wat van onze...
Zij Genieten Van Een Lange Carriere Bij Alertis - Artikel - Alertis

Partnership met 4Evac voor voice evacuatie

Met de aanstaande normering omtrent voice evacuatie besloten we om een partnership aan te gaan...

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!