De 5P’s van Duurzaam Ondernemen

People

We creëren een veilige en gezonde werkplek voor onze werknemers (o.a. geconcretiseerd door het behalen van het VCA** certificaat), zorgen ervoor dat iedereen dezelfde kansen krijgt, investeren in opleidingen en hebben een LMRA (= Laatste Minuut Risico Analyse) geïmplementeerd die onze techniekers telkens in het achterhoofd houden. Nieuwe medewerkers worden uitgebreid onthaald en krijgen een jobcoach waarbij ze te allen tijde terecht kunnen. Een intense teamspirit is één van de basiswaarden van Alertis en doorheen het jaar zijn er verscheidene initiatieven om dit te onderbouwen (drinks, uitstap, deelname aan een loop- , voetbal- of wielerwedstijd, …).

Planet

We investeren in duurzaam vervoer en voorzien hiervoor ook de nodige oplaadpunten aan het kantoor. Daarnaast hebben onze werknemers de mogelijkheid tot fietslease. De dienstverplaatsingen van onze techniekers proberen we te plannen zodat een minimum in aantal gereden kilometers wordt bereikt. De individuele reporting van het track & trace systeem in de wagens draagt bij tot een veilige, maar ook zuinige verplaatsing.

Prosperity

We zetten optimaal in op innovatie, rekening houdende met de economische effecten die dit met zich meebrengt op de omgeving. Zo zijn we van start gegaan met ons eigen Safespace platform als besparende en bedrijfszekere IoT oplossing. Dit platform laat toe om door middel van preventief onderhoud de “total cost of ownership” van een installatie te verlagen en levensduur ervan te verlengen.Ondertussen maken we ook gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen (zonne-energie). 

Peace

Een goede dialoog tussen de werknemers en de werkgever is één van onze waarden (transparante communicatie). De waarden die bij de identiteit van Alertis horen, zijn bij al onze medewerkers gekend en binnenkort wordt hiervoor een Code of Conduct opgesteld. Ook hechten we veel waarde aan de klantentevredenheid en hebben we een procedure voor de   klachtenbehandeling.

Partnerships

We hebben enkele intense langdurige partnerships met leveranciers / producenten, zoals Limotec (Halma Group), Honeywell, Nedap, Avigilon die zich o.a. vertalen in regelmatige productfeedback, terugkerende klanten en het samenwerken rond grote projecten. Onze medewerkers volgen in dit kader verschillende opleidingsprogramma’s in binnen- en buitenland om het serviceniveau hoog te houden. Ook aan onze klanten beloven we, aan de hand van specifieke SLA’s, een snelle en langdurige 24 x 7 bijstand waarbij we een “partner in life” proberen te zijn voor de veranderende behoeften van onze klanten.

Onze experts continu in groei

neem contact op met één van onze sales of support

contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!