De 5P’s van Duurzaam Ondernemen

People

We creëren een veilige en gezonde werkplek voor onze werknemers, zorgen ervoor dat iedereen dezelfde kansen krijgt, investeren in opleidingen en hebben een LMRA (= Last Minute Risk Analasis) geïmplementeerd die onze techniekers telkens in het achterhoofd houden. Nieuwe medewerkers worden uitgebreid onthaald en krijgen een meter/ peter waarbij ze te allen tijde terecht kunnen.

Planet

We investeren in duurzaam vervoer en voorzien hiervoor ook de nodige oplaadpunten aan het kantoor. Daarnaast hebben onze werknemers de mogelijkheid tot fietslease. De dienstverplaatsingen van onze techniekers proberen we te plannen zodat een minimum in aantal gereden kilometers wordt bereikt.

Prosperity

We zetten optimaal in op innovatie, rekening houdende met de economische effecten die dit met zich meebrengt op de omgeving. Zo zijn we van start gegaan met ons eigen Safespace platform als besparende en bedrijfszekere IoT oplossing. Ondertussen maken we ook gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen (zonne-energie). 

Peace

Een goede dialoog tussen de werknemers en de werkgever is één van onze waarden (transparante communicatie). De waarden die bij de identiteit van Alertis horen, zijn bij al onze medewerkers gekend en binnenkort wordt hiervoor een Code of Conduct opgesteld. Ook hechten we veel waarde aan de klantentevredenheid en hebben we een procedure voor de   klachtenbehandeling.

Partnerships

We hebben enkele mooie partnerships die zich o.a. vertalen in bijvoorbeeld langdurige onderhoudscontracten, terugkerende klanten en grote projecten. Ook voor de AEOS toegangscontrole gingen we een partnership aan met Nedap. Onze medewerkers volgden verschillende opleidingen via de AEOS Academy. Ondertussen zijn we benoemd tot Alliance Partner van Nedap Security Management.

Onze experts continu in groei

neem contact op met één van onze sales of support

contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!