De IT-ambities van ons Safeteam

De IT-ambities van ons Safeteam

Bij Alertis moedigen we ons Safeteam altijd aan om te blijven leren. Heel wat van onze medewerkers volgen na de werkuren een extra opleiding om hun carrière binnen het bedrijf verder uit te bouwen. Zo ook Mike en Lennert, zij gaan elke week meerdere avonden naar de les om een opleiding tot programmeur te volgen. Hun ambities? Die ontdek je hier!

Mike, Service technicus

“Na mijn 7e jaar stuur- en beveiligingstechnieken moest ik een keuze maken: ga ik verder in de beveiliging of verdiep ik mij in stuurtechnieken? Ik koos voor beveiliging en ging aan de slag bij Alertis. Mijn interesse werd weer aangewakkerd toen ik onze IT’er aan het werk zag. 
Hij is dagelijks in de weer met verschillende programma’s om de workflow en dus het werk van de techniekers makkelijker te maken. Ik heb dit intern besproken en kreeg onmiddellijk de kans om mij hierin te verdiepen. Ik schreef me in bij Syntra West en volg daar nu de opleiding tot C# Developer. Wekelijks ga ik twee keer naar de les om het programmeren onder de knie te krijgen. Ik ben blij en dankbaar dat ik mijn skills op die manier kan uitbouwen!”

Lennert, Service technicus

“Toen we bij Alertis het Safespace platform ontwikkelden, merkte ik dat de IT-wereld écht iets voor mij was. Ik besliste om een graduaat te volgen aan de Thomas More-hogeschool: Internet of Things. Ik combineer de opleiding met mijn werk, dat wil zeggen dat ik drie keer per week ’s avonds les volg in Geel. Het is pittig, maar ik ben heel erg gemotiveerd! Mijn doel is om onze IT-dienst bij te staan en het Safespace platform verder te ontwikkelen. Het is fijn dat ik bij Alertis de mogelijkheid krijg om deze opleiding te volgen. We worden altijd aangemoedigd om ons te verdiepen in onze interesses. Zeker wanneer het interessant kan zijn voor de werking van het bedrijf krijgen we de kans om externe opleidingen te volgen.”

Wil jij, net zoals Mike en Lennert, deel uitmaken van ons Safeteam? 
Bekijk hier alle vacatures.

Meer artikels

De It Ambities Van Ons Safeteam - Artikel - Alertis

5 tips om brand te voorkomen

Alertis is een van de marktleiders op vlak van branddetectie in België. We installeerden al...
De It Ambities Van Ons Safeteam - Artikel - Alertis

Partnership met 4Evac voor voice evacuatie

Met de aanstaande normering omtrent voice evacuatie besloten we om een partnership aan te gaan...
De It Ambities Van Ons Safeteam - Artikel - Alertis

Een passie voor brandbestrijding

Wist je dat 80% van ons brandweerkorps bestaat uit vrijwilligers? Alertis collega’s Wouter,...
De It Ambities Van Ons Safeteam - Artikel - Alertis

Bewaar de kalmte dankzij voice-evacuatie

De loeiharde sirene die aangeeft dat er ergens sprake is van brandgevaar kennen we allemaal. Een...
De It Ambities Van Ons Safeteam - Artikel - Alertis

Alertis Gent vanaf nu vanuit Merelbeke

Alertis kende de afgelopen jaren een grote groei in projecten in Oost-Vlaanderen. Om de klanten...

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!