Alertis neemt Gas Applications & Services bvba over

Alertis neemt Gas Applications & Services bvba over

Alertis nv neemt het handelsfonds over van Gas Applications & Services bvba

Alertis nv, erkend specialist in technologische beveiliging en marktleider in branddetectie, verwerft het handelsfonds van sectorgenoot Gas Applications & Services uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Gas Applications is reeds meer dan 20 jaar actief als specialist in gasdetectie en heeft momenteel meer dan 1.000 actieve installaties in portefeuille, gespreid over het gehele land. De klantensegmenten komen integraal overeen met deze van Alertis.

Alertis nv is gekend als gespecialiseerde onderneming in technologische beveiliging (branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole, inbraakdetectie) en stelt 95p te werk, opererend vanuit Roeselare, Gent, Wilrijk en Lummen. De toegevoegde waarde in beveiliging gaat (reeds ruim 30jaar) van conceptstudie en ontwerp, tot installatie, onderhoud en remote monitoring. De onderneming beschikt over de certificaten BOSEC, INCERT, VCA** en ISO en is erkend de FOD Binnenlandse Zaken als beveiligingsonderneming. De jaaromzet bedraagt Eur 15 mln. Het cliënteel van Alertis bevindt zich in focussectoren waarvoor beveiliging echt kritisch is zoals verblijfstoerisme, de zorgsector, industrie, kantoorgebouwen, logistieke hubs, diverse overheden en utilitaire bouw. Alertis kende de afgelopen jaren een sterke groei en werd 10 jaar opeenvolgend genomineerd bij de Trends Gazellen.

“Ten gevolge van deze overname wint Alertis aan marktaandeel in haar core business en zijn we tegelijk in staat deze nieuwe klanten onze expertise in de andere beveiligingstechnieken (zoals branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole) aan te bieden,” aldus Guy Slagmulder, Gedelegeerd Bestuurder Alertis nv.

“Voor de klanten van Gas Applications & Services is het belangrijk deelgenoot te worden van een groeiverhaal ; ze verdienen een professionele omgeving als deze. Ikzelf beëindig mijn carrière en wens al mijn klanten te danken voor het vertrouwen al die jaren ”, voegt dhr. Nesic, zaakvoerder Gas Applications & Services, eraan toe.

Meer artikels

Alertis Neemt Gas Applications Services Bvba Over - Artikel - Alertis

Camerabewaking van Avigilon - totaalintegratie van uw beveiligingssysteem

Dankzij het Avigilon camerasysteem en zijn geïntegreerde AI oplossingen zijn realtime en...
Alertis Neemt Gas Applications Services Bvba Over - Artikel - Alertis

Nieuwe brandnormen S21-100-1

In 2021 verscheen de nieuwe versie van de brandnorm S21-100-1, die geldt sinds 13 augustus...
Alertis Neemt Gas Applications Services Bvba Over - Artikel - Alertis

5 tips om brand te voorkomen

Alertis is een van de marktleiders op vlak van branddetectie in België. We installeerden al...
Alertis Neemt Gas Applications Services Bvba Over - Artikel - Alertis

De IT-ambities van ons Safeteam

Bij Alertis moedigen we ons Safeteam altijd aan om te blijven leren. Heel wat van onze...
Alertis Neemt Gas Applications Services Bvba Over - Artikel - Alertis

Partnership met 4Evac voor voice evacuatie

Met de aanstaande normering omtrent voice evacuatie besloten we om een partnership aan te gaan...

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!